Våra tjänster

Nagelförlängning / Förstärkning

Har tillkommit för att ge naglarna stöd och hjälper till att göra händerna vackra. Med förlängning fås naturliga naglar med önskad längd och form . Även om olika förlängningar är ganska starka och hållbara måste de ändå underhållas för att säkeställa maximal livslängd på den konstgjorda nageln. Vi kan erbjuda kunden 2 olika material: akryl eller gele.

Rosa och vit eller glitter naglar

Vi använder samma procedur som nagelförlängning eller nagelförstärkning, skillnaden är utseendet på dina naglar. Här används först rosa akryl eller gele som appliceras på halva naglen och på andra halvan appliceras vit eller glitter akryl eller gele. På detta sätt får naglarna ett utseende likt Fransk manikyr.

Naturnaglar

För Er som inte vill ha någon färg/polering av naglarna, kan vi erbjuda en topp med två lager av genomskinlig material. Dina naglar ser blanka och klara ut.

Akrylfyllning eller Geléfyllning

När Akrylnaglarna eller Gelénaglarna har växt ut behövs akryl eller gele för att fylla utväxten på naglarna, görs ca var tredje vecka.

Spa Pedikyr (Fotvård)

Här erbjuds ett fotbad, samtidigt som du får ryggmassage av vår massagestol under pedikyren, avkopplande för hela kroppen. Samtidigt trimmas tånaglarna med klippning och polering. Vi skrapar också bort dött skinn under fötterna för de som har för mycket dött skinn. Det avslutas med fotmassage.

Manikyr (Nagelvård)

Här fixas nagelbanden till, klipper och formar dina naglar, massagerar dina armar och polerar naglarna.​